5 komi után lesz friss!!!Szóval ha olvasni akartok akkor komizzatok!!=) Szerintem nem kérek sokat! Nektek pár sor vagy szó, de nekem sokat jelent! Köszi! =) Jah és a válaszaimat nem számítom bele! Bocsi!!

2010. május 13., csütörtök

Ezt el kell, hogy olvassátok!!! XD

Ezt a történetet egy olyan lány írta aki se nem olvasta, se nem látta még az Alkonyatot. XD. És ez látszik is. Mivel nevét nem válalta ezért nem mondhatom el. Mivel mostanában nem tudtam fejit hozni, hoztam ezt, hogy tudjatok egy jót röhögni, ez nem a történethez kapcsolódik, de gondoltam feldobom egy kicsit a napotokat! XD Remélem sikerül!XD



Egy szép napon, New Yorkon túl egy Texasi kis kocsmában élt Bella és Alkonyat. Bella rossz kislány volt, megcsalta Alkonyatot, ezért ő hangyává változtatta. Egy vámpír volt, akinek igazi neve Edward. Bella hangya királynő lett és egy kis jó cselekedet jegyében vissza változhatott emberré. Nem költözött vissza Edward herceghez mert túlságosan félt tőle, ezért bérházba költözett. Edward addigra már kőművesként dolgozott, Bellának ez nagyon nem tetszett. Egyszer csak egy levelet kapott Magyarországról, hogy meglátogatja a rég nem látott testvére, Rubí, annak férje Echtor és Bella régi szerelme Alehandro illetve Maribell , aki Bella uncsitesója. Itt kezdődött a bonyodalom, ezt eddig nem tudhattátok, de Bella fülig szerelmes volt Alehandroba a sebész vámpírba. Ez kiderült miután egy éjszakán Bella és Alehandro a műtőben együtt megölték Edward édesanyját. Ezután Bella sínen volt, mint József Attila amikor meghalt. Az élete egyre jobb volt, Edward békén hagyta és összejött Analucyaval, magyar neve Nessie. Ő egy kiállhatatlan nőszemély volt, még a körülötte lévők sem bírták elviselni kegyetlen visító hangját. Persze Bellának nem tetszett ez az egész és megint elkezdett áskálódni. Lelökte az üveg hídról Analucyát.(Nem a Rubíból vettem szerk.) Megtanulta gazdasági órán az externáliák internalizálását. Leérettségizett. Ő lett Magyarország miniszterelnöke. Ennek mindenki nagyon örült, mert Bella egy elviselhetetlen önző dög volt, de mindenkit az ujjai köré csavart. Egyszer csak mindenki meghalt mert kitört a 3. világháború és újra megtörténtek a Csernobili események is. Itt a vége fuss el véle. 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése